Nieuws Archief : 2016-02

2 Nieuws artikelen

 • Klantervaringen met het Huid- en Oedeemcentrum: zeer positief!

  01-02-2016
  Uit het onlangs weer gehouden tevredenheidsonderzoek komt naar voren dat onze patiënten/cliënten zeer positief zijn over het Huid- en Oedeemcentrum. 
  U waardeert onze praktijk met een 8,9! Wij zijn hier erg trots op!
  (voorbeeld: u vindt de communicatie met de huidtherapeuten, de mate waarin de huidtherapeuten naar u luisteren en rekening houden met uw wensen bij het maken van (vervolg)afspraken zeer positief). 


  Dank u wel voor het invullen van het onderzoek. Uw mening vinden wij erg belangrijk. Hierdoor krijgen wij zicht op uw mening over onze behandelingen en de gang van zaken op de praktijk. Zo kunnen wij inspelen op uw wensen en blijven werken aan het op peil houden van de kwaliteit van zorg in onze praktijk

  Wilt u uw ervaring ook delen met anderen? Dit kan door een berichtje achter te laten op het contactformulier van onze website.
 • VERWENOCHTEND voor (ex) borstkankerpatiënten

  01-02-2016
  VERWENOCHTEND voor (ex) borstkankerpatiënten in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk op vrijdag 12 februari van 9.30 uur tot 13:00 uur.

  De afdeling Harderwijk van De Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) organiseert samen met ziekenhuis St Jansdal een verwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten.

  Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling en haarverzorging of hand- en voetverzorging. Tussendoor is er gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

  Ook huidtherapeuten van het Huid- en Oedeemcentrum zijn hier aanwezig om al uw vragen over oedeem te beantwoorden. Hoe herkent u oedeem en wat kunt u er zelf aan doen?