Afspraak maken

Afspraak maken
Bij het Huid- en Oedeemcentrum wordt er uitsluitend behandeld op afspraak. Voor het maken, wijzigen of annuleren van een afspraak kunt u voor alle vestigingen bellen met de praktijk in Dronten.
Doorgaans is er op werkdagen van 10.30 uur tot 13.30 uur iemand aanwezig om u te woord te staan om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken.

U kunt te allen tijde uw naam, telefoonnummer en uw boodschap/annulering inspreken. Wij bellen u dan, indien nodig, zo spoedig mogelijk terug.


Eerste afspraak

Eerste afspraak

Voordat wordt gestart met de behandeling wordt er eerst een afspraak met u gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden uw huidklachten, algehele gezondheid en uw
verwachtingen ten aanzien van de therapie in kaart gebracht.
U krijgt informatie over de diverse behandelingsmogelijkheden en tarieven.
U wordt vriendelijk verzocht bij het intakegesprek het volgende mee te nemen:

  • De verwijsbrief van uw huisarts of specialist (als u die heeft)
  • Een overzicht van uw medicijnen en/of producten die u gebruikt
  • Het pasje van uw zorgverzekeraar
  • Een identiteitsbewijs als paspoort, identiteitskaart of rijbewijs

Verhinderd?

Mocht u verhinderd zijn om uw afspraak na te komen, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden geannuleerd. De annulering wordt door ons geregistreerd op het moment dat u belt of het antwoordapparaat inspreekt. Als u een afspraak voor maandag wilt afzeggen, dan dient u dit voor vrijdagmiddag 12 uur te doen. Bij het tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij eventueel nog een andere patiënt inplannen.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij u persoonlijk in rekening te brengen. U krijgt dan een factuur toegestuurd.