Ervaringen

Mieneke Ebbers
Toen de behandelingen begonnen, afgelopen voorjaar, had ik niet verwacht, dat de problemen zo goed zouden oplossen. Ik ben van 2x per week oedeemtherapie naar afspraak maken bij klachten gegaan, in een relatief korte tijd. De therapie kon soms venijnig zijn, maar had altijd positief resultaat. Van een zeer beperkt armbeweging, ben ik naar vrij bewegen gegaan. Ik kan heel veel weer doen met re arm. Moet natuurlijk mijn oefeningen blijven doen, maar soms vergeet ik gewoon, dat ik zo"n pijnlijke arm/schouder heb gehad.
Chapeau, ik ben erg tevreden.
anneke
Couperose, zal ik wel, zal ik niet. Toch maar wel de behandeling gestart en wat ben ik blij met het resultaat! Het ziet er prachtig uit. Dank dames!
Erik Huijsen
Ik ben sinds september 2014 voor oedeem in mijn benen onder behandeling bij, voornamelijk, Lisette en Ilse maar heb ook al 1x een sessie gehad bij Helga en Laura, allemaal geweldige meiden (sorry, vrouwen) die door hun manier van behandelen en de producten die ze daarbij gebruiken ervoor zorgen dat het met mijn benen steeds beter gaat maar ook dat ik niet afhankelijk ben van anderen bij het zwachtelen, ik kan het helemaal zelf, zodoende kan ik dus zelf bepalen wanneer ik wil zwemmen, douchen, etc.
En ... Marieke, dank je wel voor het meedenken en je flexibiliteit bij het inplannen van nieuwe afspraken.
Voor wat betreft de behandeling zelf kan ik eigenlijk alleen zeggen, "jammer dat ik maar 2x per week mag"!
elly
sinds een jaar onderbehandeling voor oedeem in mijn bennen het resultaat is goed prettige en vriendelijk behamdelingen de medewerkse zijn vriendelijk en goed gr elly de jonge penninx
marleen rosbergen
in maart 2010 kreeg ik BORSTKANKER en daarna operatie,de rechter borst GEAMPUTEERD, algauw kwam ik terecht bij HELGA en GERDIEN, er ging een wereld voor mij open, kous en handje aanmeten, zwachtelen, het ,fijnste vind ik het luisterend oor en adviezen van de dames, intussen word ik meestal behandeld door LISETTE en LAURA met goed resultaat, in 2011 kreeg mijn man blaaskanker,en is in juni 2012 overleden, ik had geen psycholoog nodig, de dames lieten me maar praten, en zij maar luisteren, hoe fijn is dat, ik ben jullie hier heel dankbaar voor, en niet te vergeten MARIEKE, voor de planning, ze is echt onmisbaar.

GROETJES, MARLEEN ROSBERGEN.
J. Balk.
sinds 2006 wordt ik bij jullie behandelt voor oedeem in mijn benen en ik vind dat de dames die mij hebben behandelt door de jaren heen erg goed hun best doen ik vind dat ik er erg veel baat bij heb, op dit moment word ik behandelt door Laura en het gaat erg goed met mij. mijn bewondering voor het werk dat de dames daar met z,n allen doen.gr.J. Balk.
Antel Buitink
Vanaf 6 september tot en met 16 november 2012 liep ik stage bij Huid en Oedeemcentrum Dronten/Harderwijk.
Dankzij de kennis en ervaring van Lisette heb ik ontzettend veel geleerd op gebied van manuele lymfedrainage, lymfetaping, zwachtelen, acne/peelings, laserontharing en elektrisch ontharen.
Ik heb een hele prettige en leerzame stage gehad! Lisette is een hele prettige en flexibele stagebegeleidster.

Ik wil de patiŽnten die ik mocht behandelen bedanken voor hun openheid en interesse.
Lisette, jij bedankt voor al het andere en mijn geweldige eindcijfer: 9!

We houden contact!

Groetjes Antel Buitink
Huidtherapeut in opleiding(jaar 3)
zwaantje
dag dames,
ik ben geweldig blij met jullie,en vooral wat voor werk als jullie doen!.
Helga,is heel bijzonder voor mij geworden,toen ik voor de 2de keer kanker kreeg,en mijn poortwachters waren goed!
heeft Helga 3maanden daarna ,ontdekt dat ik verdikking had in mijn oksel ,bleek later 2 kankercellen tezitten,Helga nogmaals bedankt,jullie zijn voor mij goede therapeuten!!!!!
jennie swets
Ik heb al een hele lange tijd oedeemtherapie voor de arm, eerst in kampen en nu ga ik elke week naar dronten. En elke keer als ik geweest ben dan voelt de arm goed
mevrouw v d wiel
goede middag dames.
hierbij wilde ik ook een berichtje achter laten.
heb sinds een tijd lymfoedeem in beide benen en in mijn linkerbeen ook reflex distrofie
en ben super blij met de bijstand die ik van jullie krijg vooral van Helga en soms ook van Gerdien.
vind jullie SUPER ga zo door dames.ben zeer tevreden

groetjes mieke v d wiel
1 2 »
Naam: *
Emailadres: *
Bericht: *
Letterverificatie: * Neem de onderstaande tekens over
(*) Verplichte velden