Ervaringen

Erik Huijsen
Ik ben sinds september 2014 voor oedeem in mijn benen onder behandeling bij, voornamelijk, Lisette en Ilse maar heb ook al 1x een sessie gehad bij Helga en Laura, allemaal geweldige meiden (sorry, vrouwen) die door hun manier van behandelen en de producten die ze daarbij gebruiken ervoor zorgen dat het met mijn benen steeds beter gaat maar ook dat ik niet afhankelijk ben van anderen bij het zwachtelen, ik kan het helemaal zelf, zodoende kan ik dus zelf bepalen wanneer ik wil zwemmen, douchen, etc.
En ... Marieke, dank je wel voor het meedenken en je flexibiliteit bij het inplannen van nieuwe afspraken.
Voor wat betreft de behandeling zelf kan ik eigenlijk alleen zeggen, "jammer dat ik maar 2x per week mag"!
elly
sinds een jaar onderbehandeling voor oedeem in mijn bennen het resultaat is goed prettige en vriendelijk behamdelingen de medewerkse zijn vriendelijk en goed gr elly de jonge penninx
marleen rosbergen
in maart 2010 kreeg ik BORSTKANKER en daarna operatie,de rechter borst GEAMPUTEERD, algauw kwam ik terecht bij HELGA en GERDIEN, er ging een wereld voor mij open, kous en handje aanmeten, zwachtelen, het ,fijnste vind ik het luisterend oor en adviezen van de dames, intussen word ik meestal behandeld door LISETTE en LAURA met goed resultaat, in 2011 kreeg mijn man blaaskanker,en is in juni 2012 overleden, ik had geen psycholoog nodig, de dames lieten me maar praten, en zij maar luisteren, hoe fijn is dat, ik ben jullie hier heel dankbaar voor, en niet te vergeten MARIEKE, voor de planning, ze is echt onmisbaar.

GROETJES, MARLEEN ROSBERGEN.
J. Balk.
sinds 2006 wordt ik bij jullie behandelt voor oedeem in mijn benen en ik vind dat de dames die mij hebben behandelt door de jaren heen erg goed hun best doen ik vind dat ik er erg veel baat bij heb, op dit moment word ik behandelt door Laura en het gaat erg goed met mij. mijn bewondering voor het werk dat de dames daar met z,n allen doen.gr.J. Balk.
Antel Buitink
Vanaf 6 september tot en met 16 november 2012 liep ik stage bij Huid en Oedeemcentrum Dronten/Harderwijk.
Dankzij de kennis en ervaring van Lisette heb ik ontzettend veel geleerd op gebied van manuele lymfedrainage, lymfetaping, zwachtelen, acne/peelings, laserontharing en elektrisch ontharen.
Ik heb een hele prettige en leerzame stage gehad! Lisette is een hele prettige en flexibele stagebegeleidster.

Ik wil de patiŽnten die ik mocht behandelen bedanken voor hun openheid en interesse.
Lisette, jij bedankt voor al het andere en mijn geweldige eindcijfer: 9!

We houden contact!

Groetjes Antel Buitink
Huidtherapeut in opleiding(jaar 3)
zwaantje
dag dames,
ik ben geweldig blij met jullie,en vooral wat voor werk als jullie doen!.
Helga,is heel bijzonder voor mij geworden,toen ik voor de 2de keer kanker kreeg,en mijn poortwachters waren goed!
heeft Helga 3maanden daarna ,ontdekt dat ik verdikking had in mijn oksel ,bleek later 2 kankercellen tezitten,Helga nogmaals bedankt,jullie zijn voor mij goede therapeuten!!!!!
jennie swets
Ik heb al een hele lange tijd oedeemtherapie voor de arm, eerst in kampen en nu ga ik elke week naar dronten. En elke keer als ik geweest ben dan voelt de arm goed
mevrouw v d wiel
goede middag dames.
hierbij wilde ik ook een berichtje achter laten.
heb sinds een tijd lymfoedeem in beide benen en in mijn linkerbeen ook reflex distrofie
en ben super blij met de bijstand die ik van jullie krijg vooral van Helga en soms ook van Gerdien.
vind jullie SUPER ga zo door dames.ben zeer tevreden

groetjes mieke v d wiel
Louise Voswinkel
Ben sinds een paar jaar voor oedeem in mijn beide benen onder behandeling van Gerdien of Helga en heb nu ook perfect zittende steunkousen. Voor die tijd wel steunkousen gehad van een hulpmiddelen fa. in Harderwijk (slecht aangemeten)waardoor ik amper een stukje kon lopen omdat ik dan kramp in mijn benen had. Nu kan ik weer zonder deze ellendige kramp naar het winkelcentrum en een stukje lopen. en lekker ontspannen een paar boodschappen doen. De behandeling bij het centrum is uiterst prettig, vriendelijk en gezellig. Iedereen is in je geinteresseerd.Je krijgt goede adviezen en er wordt aandacht aan je besteed. Ben nog steeds erg blij dat ik een paar jaar geleden een kaartje van Helga zag liggen in het medisch centrum in Dronten -west.waardoor ik bij hen terecht kwam.En ik kan het iedereen aanraden.

Groetjes Louise

A.P.{Tonia} Dielemans
Sins enkele weken ben ik bij jullie onder behandeling voor oedeem in mijn
linker arm.Het resultaat is zeer goed.
Prettige en vriendelijke behandeling.
Ben benieuwd naar de andere medewerkers.Volgende week 2 stuks.
Omdat mijn vaste therapeut naar een curses gaat.Ik laat nog wel eens wat
van me horen.Prettige dag.T.Dielemans
Naam: *
Emailadres: *
Bericht: *
Letterverificatie: * Neem de onderstaande tekens over
(*) Verplichte velden